CE OFERIM

Ai grijă de planetă, folosind surse regenerabile de energie.

PANOURI SOLARE

Obținerea energiei electrice de la panouri solare reduce dependența de resursele fosile, de exemplu centralele pe cărbune, și va ajuta la încetinirea încălzirii globale. Principiul de funcționare al bateriei solare: razele solare încălzesc panourile, iar printr-o reacție chimică cu materialele din care sunt fabricate se generează energie electrică. Curent electric este transferat la invertor, și de acolo la baterie sau la consum.

POMPE DE CĂLDURĂ

O pompă de căldură va încălzi casa în timp da iarna și va răci în vara folosind energia din orice sursă regenerabilă. Pompa absoarbe căldură din aer, apă și sol. Cu ajutorul ei puteți să economisiți mult la încălzire și aer condiționat.

DISPOZITIV DE STOCARE A ENERGIEI

Bateriile stochează o anumită cantitate de energie în apropierea locului de consum, ceea ce reduce costul transmisiei. Dispozitivul de stocare va ajuta în cazul unei întreruperi de curent în rețeaua locală, va furniza energie casei sau biroului voastre timp de câteva ore. Bateriile care se încarcă cu surse regenerabile reduc nevoia să consumăm energia fosilă.

INVERTOR

Invertorul este un generator care transformă curentul continuu în curent alternativ. Modelul hibrid al invertorului ajută la obținerea tensiunii necesare de la panouri solare, turbine eoliene, generatoare diesel și alte aparate care vă pot alimenta casa sau biroul. Invertorul nu doar transformă energia, el colectează excesul acesteia în baterii pentru a încărca aparatele electrice în cazul unei pene de curent sau pe timp de noapte.

Scopul nostru

Scopul companiei Casa Natura:

Noi Implementăm tehnologii ecologice și oferim surse de energie eficiente și fiabile pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri și a proteja planeta. Ne străduim să fim lideri în domeniul energiei curate, cu produse de calitate și soluții inovatoare. Echipa noastră constă din specialiști cu calificare înaltă, gata să ofere o abordare individuală și livrări fiabile pentru fiecare dintre clienții noștri. Dorim să creăm lumea ecologică împreună.

Alăturați-vă nouă în efortul de a ne proteja planeta!

Alăturați-vă nouă în efortul de a proteja planeta noastră! Alegeți Casa Natura pentru conectarea la surse de energie durabilă ca să reduceți amprentă de carbon. Împreună putem schimba lumea și să facem planetă sigură pentru generațiile viitoare.

Proiectele noastre

Raionul Orhei: Panouri solare pentru baia

Pe acoperișul casei la pământ din raionul Orhei au fost instalate 6 panouri solare. Aceștia încarcă cu energie electrică toate echipamentele din baie: cazan, hotă, uscător electric, bec. Panourile sunt conectate direct la cazan, iar energia rămasă este distribuită la prize, ce ajută la economisirea.


Obiect: casa pe pământ
Locație: Orhei
Număr panouri solare: 6 buc.
Putere totală: 550W
Tip panou solar: sticlă monocristalină
Utilizare: curent electric pentru uz electrocasnic
Spațiul: 10,25 m²
Sistemul funcționează din 2022.

Raionul Chișinău: panouri solare și generatoare pentru o fabrică de cusut

Pe acoperișul unei fabrici de cusut din zona Petricani au fost instalate panouri solare. Vara ei furnizează electricitate mașinilor de cusut și sistemelor de aer condiționat. Iarna, se pune accent pe încărcarea computerelor și generatoarelor. Costul instalării panourilor a fost recuperat într-un an.


Obiect: o fabrică de cusut
Locație: Chișinău
Număr panouri solare: 12 buc.
Putere totală: 700W
Tip panou solar: sticlă monocristalină
Utilizare: electricitate pentru echipament de cusut, aer condiționat, generator.
Suprafață: 120 m²
Sistemul este în funcțiune din 2020.